Inbraakbeveiliging

Zowel door de overheid als ook door de politie en verzekeringsmaatschappijen wordt een steeds grotere verantwoordelijkheid gelegd bij de particulier en de ondernemer v.w.b. inbraakbeveiliging.

Naast organisatorische en bouwkundige maatregelen zoals het toepassen van goedgekeurd hang- en sluitwerk en meeneem beperkende maatregelen en compartimentering is een goede elektronische beveiliging van uw woning of bedrijf wenselijk. Om aan uw wensen en de huidige regelgeving te voldoen heeft Postema Beveiligingstechniek voor iedere omstandigheid een passende oplossing. Wij houden bij ons ontwerp rekening met de functionaliteit van het gebouw en de omgeving. Om u een oplossing op maat te kunnen bieden bekijken wij graag de situatie ter plaatse en stellen wij een intake formulier op. Na opname van de situatie, maken wij een risico analyse en zullen wij u een passende en vrijblijvende offerte aanbieden.

Een goed werkend inbraak systeem is maatwerk en moet zowel akoestisch als optisch signaleren en doormelden naar een meldkamer. Onze ip telefoonkiezers melden via een twee weg verbinding via uw eigen computer netwerk naar de meldkamer met een GPRS back-up verbinding. Als er meerdere meldingen tegelijk binnen komen wordt gelijk de politie gebeld door de meldkamer. Dit noemen we verificatie van meldingen van b.v. van meerdere zone’s van het inbraaksysteem in alarm of een beweging via camera beelden of een melding van een persoon. Tegenwoordig kunnen woningen en bedrijfspanden die vallen in de VRKI risicoklasse indeling 1 ook doormelden via een app die geïnstalleerd wordt op uw smartphone. Bij een alarm melding komt een push up bericht binnen op uw smartphone. Ook kunt u hiermee het systeem aan of uit zetten en de status van het logboek bekijken. U kunt overal ter wereld inloggen op uw beveiligingssysteem en kijken hoe de stand van zaken is, ideaal als u bv. op vakantie bent.

Voor meer informatie over de verbeterde risico klasse indeling van de verzekeraars (VRKI 2.0 2022) voor woningen en bedrijven, zie hetccv.nl.

Reacties gesloten.