Toegangscontrole

Steeds vaker kiezen particulieren, bedrijven of instellingen voor toegangsystemen met pascontrole. Zowel beveiliging als registratie is dan gewaarborgd. Zowel kleine als complexe systemen zijn leverbaar.

Voor een enkel object: Een stand-alone kaartlezer voor één deurcontrole met ingebouwd controlemechanisme. De lezer kan naast de te controleren deur worden aangebracht. Iedereen die om toegang verzoekt moet een magnetisch gecodeerde kaart of tag bij de kaartlezer houden. Ook kan men kaartlezers installeren op het inbraaksysteem, hiervoor gebruiken wij het ATS 1500A systeem van Aritech. De deuren kunnen bediend worden met dezelfde tag waarmee wij ook het alarm systeem kunnen in of uit schakelen.

Voor een geheel complex: Een lezer die naast alle te controleren deuren wordt aangebracht. Iedereen die om toegang verzoekt moet een benaderingskaart (tag) in de buurt van de kaartlezer houden. De lezer wordt aangesloten aan een controlemechanisme dat de elektronica bevat om de deur vrij te geven. Geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Door middel van een computer programma kunnen we inloggen in de deur controllers. De beheerder kan d.m.v. het inloggen in het programma gebruikers toevoegen of verwijderen en combineren met een bepaalde tijdsperiode. Meestal heeft de klant hiervoor een aparte computer geschikt voor deze werkzaamheden.

Ook combineren wij dit systeem voor het bewaken van parkeerplaatsen d.m.v. het plaatsen van een lezer op de intercom om b.v. een toegangspoort open te sturen. Hiervoor gebruiken wij het CardAcces 3000 systeem van Aras.

Reacties gesloten.